Een nieuw jaar levert vaak nieuwe kansen en mogelijkheden op. Heeft u bijvoorbeeld goede voornemens? Zoals meer bewegen, gezonder eten of afvallen? Of wilt u juist meer voor de ander doen? Dat laatste kan bij AH WOON! De huurdersvereniging is namelijk op zoek naar nieuwe bestuurs- en teamleden.

AH WOON behartigt de belangen van huurders van Woonborg. Het is daarom belangrijk dat de nieuwe bestuurs- en teamleden ook daadwerkelijk huurder zijn van de woningcorporatie. Zo weten zij altijd wat er speelt. WOON zet zich in voor voldoende betaalbare en kwalitatief goede huurwoningen in een plezierige leefomgeving. Hier is bestuurskracht voor nodig. Om die op peil te houden is de huurdersvereniging op zoek naar versterking. Naar denkers en naar doeners.

Invloed uitoefenen
Wat zoeken wij? Voor de werkzaamheden is het handig dat u mobiel bent en kunt omgaan met een computer. De verschillende taken worden onderling verdeeld en gaan van het geven van informatie en advies of het begeleiden van huurders(project)groepen tot het overleggen met Woonborg en gemeenten. U heeft dus echt invloed! Teamleden ondersteunen bestuursleden bij (een deel van) deze taken. De werkzaamheden die bij de functies komen kijken kosten u een paar uur per week. In die paar uur levert u een enorme bijdrage aan het in stand houden van een betaalbare huisvesting voor iedere portemonnee.

Denkers en doenersJohan Klöpping, bestuurslid van AH WOON, roept tijdens een huurdersbijeenkomst huurders op om WOON te versterken

Vergoeding en opleidingsmogelijkheden
Wat bieden wij u? Als huurdersvereniging werken we met vrijwilligers, maar tegenover de werkzaamheden staat een vrijwilligers- of onkostenvergoeding. Daarnaast wordt u ondersteund door professionals, wat u de kans biedt om op enorm veel terreinen kennis en ervaring op te doen. We bieden opleidingsmogelijkheden op alle terreinen van volkshuisvesting en natuurlijk komt u in een gezellig team met bestuurs- en teamleden terecht. Want alleen kunnen we dit niet!

Bent u nieuwsgierig geworden? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons secretariaat. Dit kan via secretariaat.ahwoon@gmail.com, via 06-44392795 of via onze website: www.ahwoon.nl.

Laat een reactie achter